diumenge, 11 de maig de 2008

Catalunya Second Life canvia de nom

Noticia molt important: el nostre grup Catalunya Second Life va a ser dissolt imminentment, a causa del seu nom, per voluntat expressa dels Linden. Ens han fet saber la prohibició d'utilitzar el terme "second life" per ningú que no siguin ells mateixos -a bones hores-, i han donat de termini fins al dimecres 14 de maig per donar de baixa el grup i qualsevol relació amb les paraules mencionades. Per tant, s'ha fet un nou grup, CATALUNYA VIRTUAL, on tots els membres de Catalunya Second Life ens hem de donar d'alta, per poder continuar com fins ara. Tots serem expulsats del grup antic per poder tancar-lo. Aquí us podeu fer del nou grup:

secondlife:///app/group/9623c20f-3614-3680-11d7-76b5b1feddec/about

(copiant això a la barra de l'explorador, us farà entrar a SL) També podeu obrir el cercador (search) i escriure "Catalunya" en l'apartat de grups; Catalunya Virtual us sortirà al final de la llista.
Vull aprofitar per recomanar a tots els catalans l'ingrés en aquest grup. Independentment de la diversitat de grups als que pertanyem o on convivim, trobe important el estar tots comunicats, i la millor plataforma es aquest grup per ser pioner i haver realitzat una funció molt important en el desenvolupament de la majoria del panorama català de second life.

1 comentari:

user1cat ha dit...

He creat una redirecció per veure la informació del grup Catalunya Virtual a Second Life. Simplement heu de tenir el programa obert i la sessió iniciada, i clicar aquí:

http://catalunyavirtual.ppcc.cat/


user1cat Orbit
Administrador Segona Vida