divendres, 8 de juliol de 2011

Area Polivalent inaugurada.

Ahir a la nit (dijous 7 de juliol 2011) va quedar inaugurada l'Area Polivalent amb una sessió de DJ a càrrec de la DJ Dea.

Aquesta àrea permet a tothom, mitjançant una centraleta situada a la plataforma central, canviar entre els diversos escenaris disponibles (per ara 3: camp de futbol, circuit de curses, i area de relax). Podeu veure les imatges i fer-vos una idea al post anterior: http://segona-vida.blogspot.com/2011/07/properament-catalunya-virtual-area.html

Aquesta centraleta la pot controlar tothom només clicant-la, i t'ofereix una opció d'Ajuda, la qual et dona una notecard amb ajuda en català i anglès. Durant els events especials, us podeu trobar la centraleta bloquejada pels administradors, però la resta d'estona, sou lliures de triar escenaris.

Per anar-hi: podeu utilitzar qualsevol dels teletransportadors habituals, presents per tota la regió, i triar la opció "polivalent". També, davant de la discoteca F3, hi ha un teletransportador directe que t'hi portarà amb un sol clic, com també hi ha un teletransportador directe de tornada a F3. També podeu teletransportar-vos-hi directament:


Es poden incorporar, i s'incorporaran, nous escenaris. Aquests escenaris no tenen perquè ser d'un mateix propietari, ja que el rezzer pot ser controlat per la centraleta encara que no pertanyi al mateix propietari. Això vol dir que qualsevol que pugui fer un escenari pot posar-lo encara que no sigui transfer. Això si, cal que es pugui crear un script a dins dels prims (o en el seu defecte, algunes parts de l'escenari com els vehicles poden ser simplement temporals), i que aquests siguin copiables. A la notecard d'ajuda que ofereix la centraleta trobareu una descripció actualitzada dels escenaris actuals, amb els seus creadors.

Aquestes són algunes idees de cara a propers escenaris. Es permeten aportacions d'idees i de constructors.
  • Més circuits de curses, tant per varietat com per oferir un circuit menys tècnic que l'actual, i que permeti una major velocitat sense sortir de pista.
  • Camp de zombies (la mateixa idea que l'actual, però aprofitant tot l'espai i amb més decorat i nous zombies)
  • Jocs de taula i minijocs
  • Escenaris turístics (castells, jardins, muntanyes, boscos, coves...)
  • Escenari amb sistema de lluita (per fer torneigs un contra un, uns contra els altres o per fer lluita des de vehicles )
  • Proveïr els escenaris de circuits de curses de vehicles temporals que tothom pugui conduir, disponibles a un sol clic (iqual que les barques de l'escenari de relax).


user1cat Orbit
Administrador de SLcat
http://secondlife.ppcc.cat/

---