dissabte, 2 de juliol del 2011

Properament a Catalunya Virtual: Àrea Polivalent.


Porto novetats pels propers dies: una àrea polivalent. Aquest és un gran espai situat a les alçades de Catalunya Virtual, i gràcies a l'ajuda dels anomenats rezzers, és possible canviar entre els diferents "escenaris" que té desats.

Per ara, hi ha creats 3 escenaris: un camp de futbol, un circuit de curses, i un espai de relax. Al centre de l'espai hi ha una centraleta que permet a qualsevol canviar l'escenari vigent.

A partir de la data d'inauguració s'hi podrà anar des de qualsevol dels teletransportadors de la regió, així com des del teletransportador directe davant de la discoteca F3. Estigueu atents a les notícies del grup per saber la data d'inauguració.

Cada escenari, per defecte, queda construit durant 1 hora, i sempre s'emet un avís mig minut abans de treure'l o substituir-lo. També hi ha l'opció de reiniciar el comptador de temps a una hora. La centraleta també ofereix l'opció de donar-te una notecard amb ajuda i descripció dels escenaris disponibles en aquest moment i els seus creadors, en català i anglès.

A continuació teniu algunes imatges d'aquesta Àrea polivalent:
  • Escenari 1: camp de futbol



  • Escenari 2: circuit de curses







  • Escenari 3: Espai de relax











  • Aquestes figures avisen sempre 30 segons abans de treure un escenari posat.



  • La centraleta és aquesta capsa que veieu amb lletres vermelles. El teletransportador amb lletres grogues et permet baixar o anar a qualsevol altre lloc, mentre el que té les lletres verdes (en primer pla) et porda directament dabant la discoteca F3.



  • De la mateixa manera, hi ha teletransportadors per tota la regió, i un de directe davant la discoteca F3. Per utilitzar el directe, només hi has de seure i et portarà en un moment. (cap de les vies estarà disponible per aquest destí fins a la data d'inauguració).



user1cat Orbit
Administrador de SLcat
http://secondlife.ppcc.cat/